Thoreau konceptet kombinerer postevandets enkelthed, nærhed og miljøfordele med flaskevandets rene og gode smag – serveret i en elegant flaske med eller uden brus.
Det er vores filosofi altid at tilbyde markedets bedste produkter og service. Dette indebærer, at alt såsom installation, filterudskiftninger, service, kulsyre, flasker og opvaskebakker indgår i månedsudgiften. Vi sørger altid for en tæt dialog med dig som kunde og skræddersyer løsninger ud fra de forudsætninger, du har.
Hvordan fungerer det?
Thoreau vand serveres filtreret og duggende koldt, med eller uden brus, i flasker med et stilrent skandinavisk design. Men hvordan ser processen derhen ud?
Du vælger en taphane, der passer til dit behov. Vi installerer vores vandkøler med filter i din restaurant, dit konference- eller spacenter eller lignende. Udstyret kobles på de eksisterende vandledninger, så Thoreau vandet fremstilles uden unødig transport af vand og flasker. Vandet tappes og serveres straks. Flaskerne er nemme at rengøre i de tilhørende opvaskebakker, og service, filterudskiftninger samt fri kulsyre indgår i månedsudgifterne.
Nemmere og bedre bliver det ikke.
Historien bag konceptet
Nyere historie
Hos Thoreau Waterconcept har vi arbejdet med vand i over 20 år og arbejder udelukkende med at skabe vandløsninger for restauranter, hoteller og virksomheder. I vores øjne er ingenting umuligt, og det vil vi gerne have, at du som kunde også kan mærke.
Historien længere tilbage
Forfatteren og filosoffen Henry David Thoreau (1817–1862) er en af verdenslitteraturens store navne. I bogen ”Walden – Livet i skovene” reflekterede han over et økologisk bæredygtigt liv, og her fik vi inspirationen til at udvikle et økologisk og økonomisk bæredygtigt vandkoncept. Hvad kunne være mere passende end at opkalde det efter ham?